Jonlaki Aludni Támogatás Gép, Álmatlanság, nyomáscsökkentő Aludni Eszköz, Kezében Aludni Eszköz, Szorongás nyomáscsökkentő Aludni Eszköz, Alszik a Gép Gyorsan Elaludt(Zöld)

Jonlaki Aludni Támogatás Gép, Álmatlanság, nyomáscsökkentő Aludni Eszköz, Kezében Aludni Eszköz, Szorongás nyomáscsökkentő

HUF 3657.15
 

A raktárban.
Jelen van

✔ÉRDEKEL, ALVÁS MINŐSÉGÉT : A készülék alvó elsősorban segít az embereknek a alváshiány, a szegény pszichológiai minőségi segít elaludni, amint lehetséges.enyhíti a stresszt, segít elaludni gyorsan enyhíti a stressz nem érdekel, alvás minőségét. ✔INTELLIGENS TECHNOLÓGIA : Az alvás támogatás gép kiváltó neurotranszmitterek az agykéreg keresztül áramlatok, szabályozni az érzelmeit, de érdekel, aludni.A termék használata során, megfelelően ravaszt a kezét, úgy, hogy a kéz, agy lesz ugyanazon a frekvencián, hogy nyugodt a szorongás. ✔KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ : Kerek gomb design, egy gombot, hogy kapcsolja be, állítsa be a hatalom.Könnyen elaludni, minden nap.Egyszerű ovális design, új matt textúrájú, összhangban az emberi markolat kialakítás, egyszerű, kényelmes. ✔USB-TÖLTÉS : USB kényelmes töltés, lehet csatlakoztatni a számítógéphez USB-port, power bank, tápegység, stb. hosszú élettartam.Használható az irodában, otthon, valamint üzleti utakra,segít megszabadulni az álmatlanság, szorongás, alvási problémák, valamint segít abban, hogy a jó éjszakai alvás. ✔MEGLEPETÉS AJÁNDÉK : Használ ez a termék, akkor segít elaludni gyorsabb, kikapcsolódásra teljesen alvás közben.A barátok alvási problémák, ez egy jó ajándék.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Gazdaság Aludni, Eszköz, Anyag : ABS Mód : Alvó Támogatás / Inspiráció Tápegység Mód : USB Töltő Akkumulátor Kapacitás : 500m Ah Bemeneti Feszültség : DC 5 V/1 A Dolgozik Teljesítmény : 0,5 w Kitartás Idő : 20 Óra Javasolt Használat Idő : 15 Perc, Hogyan kell Használni : Hogy a front a termék teljesen a kezedben : Nyomja meg a power gombot az alacsony frekvenciájú dekompressziós mód, mely ajánlott a bal kezét.Nyomja meg a áram gombot ismét a magas frekvenciájú bátorítást mód, amely ajánlott a jobb kezét.Állítsa be a hatalmat a +/- gombokkal mindkét oldalon Hosszan nyomja meg a power gombot, hogy állítsa le.A csomag Lista : 1 x Host1 x Manual1 x USB Kábel Megjegyzés : nem javasoljuk a következő ember, hogy használja ezt a terméket : 1.Peolple, akik használják beültetett elektronikus eszközt meg kell tiltani a használatát; 2. Tilos használni a nagyfrekvenciás berendezések, más érdekel, berendezés egyszerre; 3. Tilos használni érdekel a gép közelében, a mellkas, vagy használni, amikor operációs bonyolult, veszélyes berendezések vagy a vezetés; 4. Tilos az Emberek más egészségügyi problémák Miatt biztonsági, javasoljuk, hogy ne használja alvás eszközök az alábbi helyzetekben : 1. Vezetés közben;2. Amikor operációs komplex veszélyes mechanikai eszközök.3. Ha úgy találja, hogy a bőre égett, pihenni néhány percig a jövőben használni, majd mozgassa az elektróda pozíció kicsit, mielőtt továbbra is érdekel.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk