A BT-S2 Motoros Bluetooth intercom, Motoros Sisak Bluetooth Fülhallgató, 1000 méteren Sisak Bluetooth Kommunikációs Rendszert, Csatlakoztassa akár Három Ember, Két Ember egyszerre Beszélni (2 Csomag)

A BT-S2 Motoros Bluetooth intercom, Motoros Sisak Bluetooth Fülhallgató, 1000 méteren Sisak Bluetooth Kommunikációs Rendszert,

HUF 13903.65
 

A raktárban.
Jelen van

???? [Full-duplex kommunikációs] A maximális ideális sebesség 80 km/h-120 km/h, a leghosszabb egyenes akadálymentes távolság 800-1000 M.Miután Bluetooth-on csatlakoztatva a telefon automatikusan választ elutasítja, aztán leteszem a telefont, de nem támogatja az utolsó újrahívás.A készülék, majd a hangosbemondón keresztül lehet csatlakoztatni egy audio kábel. ???? [Szárazság csökkentése, zene, média] DSP zaj csökkentése, valamint a szélzaj feldolgozásra, amelyek biztosítják az egyértelmű nagysebességű hang minősége.Támogatás FM rádió funkció, MP3, GPS, élvezze a mobil telefon, zene, vagy csatlakoztassa a GPS-át A2 DP, ellenőrzés az előző, illetve a következő dal a mobiltelefon zene keresztül AVRCP, lejátszás szüneteltetéséhez. ???? [Nagy gomb, könnyen telepíthető] A gombot, nagy, alkalmas kesztyűt viselt, de lehet telepíteni a teljes arcát, félig-sisak, amely kiterjedhet a füled.Mindkét fülhallgató, illetve a sisakok snap-felszerelt egyszerű szétszerelés során. ???? [Super Vízálló] Tökéletes panel tömítő design,akkor lehet használni, esős, havas napokat, hogy a szabadtéri lovaglás több gondtalan. ???? [Jobb Szolgáltatást, Ha ön nem elégedett a vásárlás, van egy 100% - os teljes visszatérítés, csere, szerviz.Csak egy lépés, hogy van, forduljon hozzánk e-mailben.Méret : BT-S2 ( 2pack ).

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk