Ékszerek Tál Tálca Szervezők Birtokosai a Nők Dekoratív Ajándék Várja Modern Kerámia Cube Design Csecsebecse Tároló Esetben Tartály Gyűrű,Stud Fülbevaló,Gyöngy Tányért az Asztalra,Fürdőszoba (Most mindig a hugs &kisses)

Ékszerek Tál Tálca Szervezők Birtokosai a Nők Dekoratív Ajándék Várja Modern Kerámia Cube Design Csecsebecse Tároló Esetben

HUF 1618.65
 

A raktárban.
Jelen van

❤ 【Most mindig a hugs &kisses】A legjobb ideális ajándékok férje/felesége, a felszínen A csecsebecse tálca nyomtatott szívmelengető szavak(Most mindig a hugs &kisses).Szeretnék egy kiváltság, ami az enyém, csak az enyém -, hogy az, aki látva, hogy ébredjen fel minden reggel.Te vagy az első gondolatom, minden reggel, az utolsó dolog, ami marad, az az elmém minden este.Én mindig veled leszek az idők végezetéig, ha sosem hagysz el. ❤ 【Gyűrű Bizsu Étel Méret/Anyag】4.33 "L x 4.33 "W x 1.06"H. Ez a gyűrű étel készült kiváló minőségű mázas kerámia, ez a otthon dekor ékszer étel tartós, egyesíti praktikus, elegáns ékszer, a szép csecsebecsét étel, majd adjunk hozzá egy csipetnyi eleganciát, hogy a barátja életét. ❤ 【ideális ajándék, dísz】Ez az egyedi gyűrű lemez kifejezetten női, vagy férfi barátok.Kell egy jó helyet, ahol fel az ékszert, ha nem viseli.Benne lehet, gyűrűk, fülbevalók, illetve más, láncok, karkötők, nyakláncok, csecsebecsék, rugalmas haj zenekarok, lófarka, órák, kulcs, vagy egyéb kisebb tételek.Ez is egy szép asztali dekoráció hogy könnyen mérkőzés egy kávézó asztal, éjjeli szekrény, könyvespolc vagy szekrény tetején. ❤ [A gyönyörű Csomagolás] Ez a gyűrű étel jön egy buborék táska belsejében pedig egy színes ajándék doboz.A divatos, elegáns csomagolás!Ez a csomagolás védi a gyűrű étel hát során az expressz szállítás. (Csecsebecsékkel nem tartozék). ❤ 【Kielégítő értékesítés utáni szolgáltatás】Ha a díszítő gyűrű étel ajándék a barátod nem felel meg az ön elvárásainak, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ad kielégítő megoldást!.Szín : Most már mindig a hugs &kisses.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk