AHUOZ Tablet PC Esetben Táska Ujjú Tablet tok iPad Mini 6 Esetben(8.3-es, 2021) a tolltartó, Összecsukható Állvány Fedél Automatikus Wake/Sleep Okos Védő Fedelet (Színe : Vörös Bor)

AHUOZ Tablet PC Esetben Táska Ujjú Tablet tok iPad Mini 6 Esetben(8.3-es, 2021) a tolltartó, Összecsukható Állvány Fedél

HUF 4500.90
 

A raktárban.
Jelen van

【Kompatibilitási】 : Kifejezetten i Pad Mini 6 Esetben(8.3-es, 2021) Tabletta.Nem lesz kompatibilis a többi Tablet modellek.Kérjük, ellenőrizze a hátsó alján a mini 6 smart cover, hogy megtalálja a modell számát. 【Teljes-test Védelem】 : Prémium PU bőr külső kínál nagyszerű elleni védelem ujjlenyomatot, a karcolások.Puha TPU vissza héj védi az i Pad Mini 6 Esetben(8.3-es, 2021) a sokkok, csepp, hatásai.Ajánlat remek védelmet a mindennapi használat során. 【Kártya-tartó Zseb】 : Beépített több kártya slot, hogy a személyazonosító IGAZOLVÁNY, valamint az elülső zseb célja, hogy a boltban készpénz/jegyek/számlák.Toll slot kényelmes tartani a stylus ceruza a kezében, amikor a könnyű hozzáférést a stylus toll. 【Auto Sleep/Wake Funkció】 : Automatikusan felébred, vagy helyezi a Tablet Esetében aludni, ha a fedél le is zárták.Az automatikus mágneses bezárása tartja biztonságosan zárt védi a tablet, hitelkártya, készpénz. 【Értékesítés utáni servicet】 : Rotecting a Tablet Esetében a karcolásoktól, le, feltéve, ha egy egyszerűbb életmód, a minőségi bőrtok,bármilyen kell, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk