YITIANTIAN Evőeszközök Gátló Falra Szerelt Evőeszközök Gátló Rack a Csepegtető Tálca Edények Szervező Kanalat, Villát Pálcika Jogosultja Caddy Konyhai kütyü Tároló Evőeszközökkel Jogosultja (Szín : B)

YITIANTIAN Evőeszközök Gátló Falra Szerelt Evőeszközök Gátló Rack a Csepegtető Tálca Edények Szervező Kanalat, Villát Pálcika

HUF 9841.50
 

A raktárban.
Jelen van

Ez a sokoldalú, kényelmes edények caddy tudja tartani a különböző elemeket.evőeszköz tartó nem csak lehetővé teszi, hogy megszervezi a konyhafelszerelés, de azt is hozzáteszi, egy kis osztály finomkodás, hogy minden konyhában használják.Üreges ki, alsó polc, valamint alap, nagy elvezetését, illetve eltávolíthatja a víz időben.egy praktikus kiegészítője, az otthoni konyhában.Egy sor horgok design lehetővé teszi, hogy lógni hámozó, vagy tisztító kefe.Termék Neve : Edények Holder Material : PP + ABS Plastic Dimensions : app.22x10x12cm/ 8.66x3.94x4.72in Color : Szürke/ Fehér (Opcionális) megjegyzés : 1. A vásárlás előtt kérjük, ellenőrizze a méret szín.2. A termék fotók nem tartalmazzák az elemeket más, mint a termék asztali állvány.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Mivel manuális mérési hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.a konyhai eszközök birtokosa elfér a munkalapok kényelmesen korlátozása nélkül a tér.Az evőeszközök doboz nélkülözhetetlen konyhai kiegészítő, mert megakadályozza, hogy az ezüst a túlzsúfoltság fel a számlálók, fiókok.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk