awstroe Környezetbarát Vízálló Baba fürdővíz Játék, Könny Bizonyíték Fürdő Könyv, EVA Baba Csecsemő Kisgyermek Gyermek(Digitális)

awstroe Környezetbarát Vízálló Baba fürdővíz Játék, Könny Bizonyíték Fürdő Könyv, EVA Baba Csecsemő Kisgyermek Gyermek(Digitális)

HUF 1213.65
 

A raktárban.
Jelen van

Növeli a baba fürdés öröm, fejleszteni baba hírszerző, gyakorlat, audio-vizuális, illetve egyéb képességeit.Vízálló, - kezelés, - egy különböző színű mintákat ad egy nagyon szórakoztató, amikor a baba zuhanyozás.Készült magas minőségű, vízálló, majd könnyet bizonyíték, nem könnyű, hogy penészes, tartós használat.Egyedi berendezések, a baba hallja a hangokat, amikor szorította.Mérgező, valamint környezetbarát, nem kell aggódni az egészségügyi problémák.Ez a baba fürdő a könyv jó, a korai oktatás.Világos színű, aranyos rajzfilm minta vonzza a baba figyelmét, előmozdítása, valamint a fejlődő baba intelligencia, valamint az audio-vizuális képességek.Vízálló, majd könnyet bizonyíték, nem könnyű, hogy penészes, tartós használat.Tökéletes ajándék a babának.Szolgáltatás : 1. Készült magas minőségű, vízálló, majd könnyet bizonyíték, nem könnyű, hogy penészes, tartós használat.2. Növeli a baba fürdés öröm, fejleszteni baba hírszerző, gyakorlat, audio-vizuális, illetve egyéb képességeit.3. Egyedi berendezések, a baba hallja a hangokat, amikor szorította.4. Vízálló, - kezelés, - egy különböző színű mintákat ad egy nagyon szórakoztató, amikor a baba zuhanyozás.5. Mérgező, valamint környezetbarát, nem kell aggódni az egészségügyi problémák.6. Egy csodálatos, tökéletes ajándék a babának.Spec : Elem Típus : Baba Fürdő Books Condition : 100% Márka New Material : EVAAge Tartomány : csecsemő csecsemő (0-2 éves korig)nem Kötelező Minta : Állatkert, a Tenger, a Szám (opcionális) Forma : Round Size : Kb.átmérő 14 cm / 5.5 inch Weight : Kb. 40 g / 1.4 oz Package lista : 1 * Baba Fürdő Book Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk