Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00
3D USA Zászló Koponya Fém Embléma jól Néz ki Mind a Járművek, valamint Ajtó, ablak, Postaládák, Laptopok, Robogók, Hajók,az Üveg, a Fémek, Telefonok, Stb(2DB)

3D USA Zászló Koponya Fém Embléma jól Néz ki Mind a Járművek, valamint Ajtó, ablak, Postaládák, Laptopok, Robogók, Hajók,az

HUF 1348.65
 

A raktárban.
Jelen van

Egy pár Skorpió fejét, autó matrica, vízálló, valamint rustproof, szép matrica a gépkocsik. 【】 ALKALMAZÁS A matrica lehet elrejteni karcolások a jármű a jármű annyira cool.GYORS, KÖNNYŰ ALKALMAZNI.Egyszerűen csak húzza-n-bot szinte minden sima felületre - autók, kamionok, teherautók, Terepjárók, motorkerékpárok, laptop, tablet kiterjed, ablakok, ajtók, stb.Szuper három-dimenziós értelemben látható vastagságú textúra, remek kivitelezés. 【ANYAG】Magas minőségű alumínium ötvözet, vízálló, tartós.Telepítés Instructions1. Kérjük, használja mosószer, hogy tisztítsa meg a felületet a cél, mielőtt stick Után a felülete száraz, lehet tészta.2.Távolítsa el a hátsó öntapadó matrica,bot a kívánt helyre az autót.3. Miután beilleszteni, nyomja meg erősen, hogy biztosítson megfelelő névjegyet, majd az nedvesítő a ragasztós felület.(Győződjön meg arról, hogy a tészta száraz, valamint ingyenes a por az optimális telepítési)4. Lehetőleg ne érjen a vízbe, a nagy por után 24 órán belül a termék vagy alkatrész vagy beillesztett, hogy a lehető legjobb hatást, illetve, hogy az autó, nézd több divatos!Elégedettségi Garancia : 24 óra szolgálat, illetve 30 napos visszatérítési minden ok nélkül.Tehát ne habozz, vedd meg most.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk