Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00
prappront Sokszínű Gyümölcsök Egyedi dögcédulák a Pet-ID Címkék Személyre szabott Divat Kutya Címkék Macska Kategória 4 sor, az Egyéni Szöveges Kétoldalas Nyomtatás

prappront Sokszínű Gyümölcsök Egyedi dögcédulák a Pet-ID Címkék Személyre szabott Divat Kutya Címkék Macska Kategória 4 sor,

HUF 1753.65
 

A raktárban.
Jelen van

Ezek a csont alakú kutya címkék használt, személyre szabott pet-ID címkék, kutyák, macskák, világos betűkkel meg lehet tartani négy sornyi szöveg mindkét oldalon.Szóval lehet választani egy egyedi pet tag, hogy megfeleljen a pet személyisége.Vannak különböző minták, színek közül választhat további személyre a pet-tag.Tökéletes a kutyák, illetve macskák-a szempontból, tartós, minőségi, a cink ötvözet kategória alkalmasak a legtöbb aktív háziállat.Összes megtekintése a pet-ID termék.Cink ötvözet erős, tartós, nem könnyű hordani, illetve van egy hosszabb élettartama, valamint nem folyósítottak, vagy törött.A nyomtatás a csiszolt tükör felülete tiszta, nem változtatja meg a színét.4 vonalak személyre szabott szöveget a kutya tag, amely bőséges hely minden fontos információt a pet-az első a tag a vonalak, kérjük, kövesse a rendelés alábbi utasításokat, hogy a rendelést.Megrendelés : Kattintson a Testreszabás gombra Most, hogy add meg a személyre szabott részletek a címke.Amikor személyre is tartalmaz a 4 sornyi szöveg mindkét oldalon kiválasztja a hátsó felületek.Csak hozzá, hogy a kosárba befejezése után a felületet az információt.Anyaga : Ötvözet Forma : csont alakú Tulajdonságok : 1.4*1 hüvelyk Ezek az egyedi pet kategória készülnek a kiváló minőségű cink ötvözet.Minden tag is ellátott fém osztott gyűrű, amely könnyen csatlakoztatható a kutya nyakörv.Ezek a személyre szabott kategória nagyon alkalmas gyermekes családok több háziállat.Hogy az állat barátok jöjjön velünk együtt, vagy tűnj el, hogy képes azonosítani őket szükséges feltétel, hogy biztosítsa a biztonságos visszatéréshez.Tökéletes a kutyák, illetve macskák-a szempontból, tartós, minőségi, a rozsdamentes acél kategória alkalmasak a legtöbb aktív háziállat.Összes megtekintése a pet-ID termék.

Termékparaméterek

1.4*1 inches These custom pet tags are made of high-quality zinc alloy. Each tag is also equipped with a metal split ring, which can be easily attached to the pet's collar :
. These personalized tags are very suitable for families with multiple pets. Whether our animal friends accompany us out together or get lost, being able to identify them is a necessary condition to ensure their safe return. :
Perfect for your dogs and cats-in terms of durability and quality, our stainless steel tags are suitable for the most active pets. To view all our pet ID products. :

A kategóriába tartozó áruk