AMBITIONJUMP Műanyag Síp kötéllel, 3 Csomag Sport Síp, Edző, Játékvezető, Életmentő, Iskola, Foci, Vészhelyzet(2 Fekete + 1 Piros)

AMBITIONJUMP Műanyag Síp kötéllel, 3 Csomag Sport Síp, Edző, Játékvezető, Életmentő, Iskola, Foci, Vészhelyzet(2 Fekete +

HUF 754.65
 

A raktárban.
Jelen van

【Biztonságos, hosszú Élettartam】:Készült, nem mérgező élelmiszer minőségű műanyag, a síp superior biztonságos a használata.Mivel műanyag, nem aggódjon marja meg a süllyedő, mint a fém síp.Biztosítunk KÉT ÉV GARANCIA, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése. 【Szuper éles Fütty】 : A síp tartalmaz egy belső borsó, amely előírja, hogy kevesebb levegőt elérni egy hangos, éles, hanem ad irányítást a kötet pályán a síp, ami nagyszerű, sport-vagy vészhelyzet. 【Erős, Rugalmasság,】 : Ellentétben a fém bilincs tartja a zsinór együtt, a síp használata rugalmas zárat, hogy elkerülje a szétesik hirtelen. 19" fekete feszített zsinór célja, hogy lógni nyak, vagy viseld a csuklóját, hogy szabad kézzel. 【Színben Méret】 : kapsz 3 csomag műanyag síp kötéllel (2 fekete, 1 piros).Súly 1.09 oz(31g), 3.15 x 5.51 x 0,7 cm.Jó beállítva, a barátok meg a család. 【Széles körű Alkalmazását】 : Műanyag síp tömeges gyere, külön csomagolt kis zsákok.Nagy a különböző igények mind beltéri, valamint a szabadban, a profi bírók, edzők, rendőrök, életmentők, tanárok, gyerekek, iskola, tornaterem, vészhelyzet, kutya képzés.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk