0,8 mm-es Nylon Kábel, Nylon Gyöngyfűzés String Csomózás Kábel Szál Kínai Csomót Makramé Patkány-Farok Karkötő Fonott String (Bule)

0,8 mm-es Nylon Kábel, Nylon Gyöngyfűzés String Csomózás Kábel Szál Kínai Csomót Makramé Patkány-Farok Karkötő Fonott String

HUF 808.65
 

A raktárban.
Jelen van

❤ NYLON ZSINÓR VASTAGSÁGA : 0,8 mm; hosszúság : kb. 45m; tökéletes méret ékszerek készítése. ❤ EGYEDI MINŐSÉG : A nyaklánc zsinór merev, tartós ahhoz, hogy kibírja a nyomást húzza a Kínai csomózás (vagy bármilyen más csomózás). ❤ MATERIA : A Kínai Csomózás Kábel kerek kábel készült nylon szép fényes sheen pedig fonott, nem sodrott.Sima, puha, anélkül, virsli. ❤ JÓ ALKALMAZÁS : használja ezt a nylon cording a bojt, csomagolás gyűrűk, mikro-makramé és/vagy menetvágó azok a gyöngyök, akinek a lyukak túl kicsik voltak a másik kábelt. ❤ DIY vízi JÁRMŰ : A nylon kábel szett nagy létrehozása a kedvenc ékszerek, mint például a Karkötők, Nyakláncok, gyöngyfűzés, makramé csomózás, hogy a Kínai csomót, Kumihimo, valamint shamballa stílusú ékszerek készítése.Jellemzők : 1. Nylon kábel szett lehet használni, hogy a Kínai csomót. 2. Nem könnyen elhalványul, kényelmes, használható. 3. Alkalmas beltéri, mind kültéri árnyalatok pedig vak javítása, restringing, kertészkedés, kerti felszerelés, hogy, ravaszkodó, illetve mennyezeti ventilátor Kínai Csomózás Kábel kerek kábel készült nylon, hogy a fonott, nem sodrott.Ez egy core kábel fut át a központ, amely segít, hogy a kábel a merevség, illetve fenntartani a kör alakú.Ez egy szép markolat,nagy létrehozása a kedvenc ékszerek, mint például a Karkötők, Nyakláncok.A csomag tartalmazza : 1 x 0,8 mm nylon kábel Megjegyzés : Kérjük, hogy 1-10cm hibák miatt kézi mérés-elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja, kicsit más a számítógép-monitor óta figyeli a nem kalibrált azonos.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk