CGOLDENWALL 1500W Kereskedelmi Olaj Nyomja meg a Gép Olaj Extractor Adagolót Intelligens termosztát/Ipari Motor/Minden Rozsdamentes Acél/CE (110V, US Plug)

CGOLDENWALL 1500W Kereskedelmi Olaj Nyomja meg a Gép Olaj Extractor Adagolót Intelligens termosztát/Ipari Motor/Minden Rozsdamentes

HUF 117315.00
 

A raktárban.
Jelen van

Ha nem tudjuk megjavítani, elküldünk egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék, vagy cserélje ki. . [AUTOMATIKUS, ÁLLANDÓ HŐMÉRSÉKLETŰ FŰTÉSI] Az olaj nyomja meg a gép automatikusan fűtött, állandó hőmérsékleten, majd a száraz anyagokat lehet közvetlenül a gépbe a gomb megnyomásával.Ha az anyagot tartalmaz vizet, meg kell sült hogy elég száraz, majd megszorította. [HEAVY DUTY 1500 W IPARI MOTOR] A nagy teljesítményű ipari motorok biztosítják a stabil üzemi teljesítmény, valamint biztosítja, hogy a gép fut folyamatosan, 24 órán keresztül.A szolgáltatás élet a motor akár 15 év.Különben is, a felszerelt rozsdamentes acél magas-speed plazma nyomja rod nagymértékben elősegíti az olaj hozam. [INTELLIGENS HŐMÉRSÉKLET-szabályozó] a kombinációja az intelligens termosztát, valamint a készülék fűtési eszköz, az olaj presser lehet elérni egy valós idejű nyomon követését, illetve beállítása a hőmérséklet.Hőmérséklet Beállítás : 100-300℃. [DUPLA ALSÓ HŰTÉSI RENDSZER] amellett, hogy a hűtési rendszer, amely együtt jár a motor, maga, az alsó része, a gép is fel van szerelve egy kényszer léghűtés rendszer : kettős hűtési rendszer, amely képes folyamatosan futnak a nyáron. [ÖSSZESZORÍTHATÓ ANYAG]- Fajta anyagok, beleértve a Kókusz, Napraforgómag, Dió, Okra, Szója, Földimogyoró, Moringa Vetőmag -, Kiwi Vetőmag, Szárnyas Olaj Gyümölcs, Perilla Mag, héj nélkül kendermag, Lenmag, Kamélia Vetőmag -, Repce, Fekete Szezámmag, Fehér Szezámmag, Mandula Por, Bors Mag, Tökmag, fenyőmag, Édesgyökér, stb.A gép fér olívaolaj, de a háztartási nyomja meg a gombot, nehéz befejezni, szóval sajnálom, hogy megnyomásával olívaolaj nem ajánlott.Modell Száma : https : CRZ309 Intelligens termosztát.Méretek : (L*H*W) 470 X280 X180 mm.Max nyomja meg a bemeneti teljesítmény : 1500 W.Névleges Teljesítmény : 500w.Anyag : 304 Élelmiszer minőségű rozsdamentes acélból készült, majd a német evőeszközök acél.Olaj Kitermelés Mértéke : 45%.Olaj kimenet : https : 5 kg / óra(bagóért).Munka Idő : 24 óra coutinousely.Élettartam : 10 - 20 év.Olaj kapacitás : >10% - a olaj tartalom, az anyag. ✔Mandula, Kamélia vetőmag,castor bean,kókusz húsból✔Lenmag, kender seedkiwi seedslinseed, okra mag✔Mogyoró, bors, perilla seedspine nutspumpkin magok✔Repce, pórsáfrány seedssoybeansunflower kernelek✔Napraforgómag, dió, Fehér/Fekete szezámmag, stb.✔Ha azt szeretné, hogy nyomja meg a többi mag, kérjük, értesítsen minket, mi pedig majd nyomja meg előbb, mint egy teszt.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk