Kert Háló,Kölyök Macska Lépcsőn Erkély Kerítés Anti-Őszi Védő Biztonsági Háló Dekoráció Cél hálóra,a Korlát, Beltéri Lépcsők Kültéri Játszótér

Kert Háló,Kölyök Macska Lépcsőn Erkély Kerítés Anti-Őszi Védő Biztonsági Háló Dekoráció Cél hálóra,a Korlát, Beltéri Lépcsők

HUF 3334.50
 

A raktárban.
Jelen van

✔ A kötelet nettó átmérője 5mm (1/5"), illetve egy rács, méret 5 cm (1.96").A szélén a nettó megerősített, az erő is, az húzza erő, anti-nap, anti-időjárás, anti-eső. ✔ Biztonsági Tippek : Rendszeresen ellenőrizze a biztonsági háló bármely biztonsági veszélyek által okozott különböző külső vagy emberi tényezők, a gyermekek biztonságának védelme érdekében. ✔ A biztonsági anti-őszi nettó alkalmas erkélyek, lépcsők, építési telek, háziállat, gyerek, teherautók, tornatermek, játszóterek, stb. hogy megakadályozza a tárgyak alá, valamint, hogy biztosítsa a biztonságos, háziállat, gyerek, stb. ✔ Sok használja a védő hálók, mint a dekoratív fotó falak, a gyermekek hegymászás játékokat, amelyet fel lehet használni, mint a hálók a különböző labdák, farm, madarak, állatok. ✔ Növény kúszó növekedés nettó Erős támogatást pole-zöld bab,borsó,uborka,paradicsom,keserű dinnye,cukes,mini görögdinnye,sárgadinnye,szeder,gyógynövények segítségével a növény rácsos háló, hogy elkerülje a talajra, így kevésbé hajlamos betegség.A gyerekek a hegymászó kötél nettó célja, hogy egészül ki, hogy a hinta, faház, játék szett, játék ház, játszótér, mászóka, ninja sort, majd több.A faház hegymászás hálók része a háztáji akadálypályán.Élvezze a ninja harcos, szórakoztató biztonságosan A kötelet nettó hegymászás áru nettó alkalmas erkélyek, lépcsők, háziállat, gyerek, tornatermek, játszótér, kert, iskolák vagy a sportegyesületek.Ez megakadályozza a tárgyak alá, így biztosítva, hogy a biztonsági háziállat, gyerekek, et ➯Specifikáció : Termék Neve : Hegymászás Nettó Kötél Durva : 5mm Pórus Átmérő : 5cm Hegymászás Áru Nettó alkalmas kültéri használatra : beltérben használható bárhol, vagy lehet vágni őket a méretét, alakját akarja anélkül, hogy a tartósság a net.Hegymászás Nettó Méret : több méretben választható (testreszabható), ha a szín, a méret, amire szüksége lehet, nem itt, akkor írjon nekünk a kapcsolat. ➯Tipp : [1] Miatt kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm hiba, hogy nem bánja, megrendelés előtt. [2] A kép csak tájékoztató jellegű, kérjük, tekintse meg az objektumot.Mivel a másik megértése a reflektorfénybe, illetve a szín a különböző emberek, egy kis színt is előfordulhatnak hibák, de belül egy ésszerű tartomány.

Termékparaméterek

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
5mm
Pore Diameter:
5cm
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering. :
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range. :

A kategóriába tartozó áruk