G2TUP Zombi Pin-Up Girl Táska Zombi Arca Smink Tok mondjuk az én Arcom, A Gót Ajándékot Neki Halloween Jelen van (mondjuk Az Arcom)

G2TUP Zombi Pin-Up Girl Táska Zombi Arca Smink Tok mondjuk az én Arcom, A Gót Ajándékot Neki Halloween Jelen van (mondjuk

HUF 2015.55
 

A raktárban.
Jelen van

❤A tökéletes ajándék minden horror, vagy okkult fan - egy Zombi Ellenszer Kit smink táska. ❤Ez az ijesztő pin-up zombie Halloween cosplay kozmetikai táska tökéletes gót ajándék, vagy kényeztesse magát egy jó kis horror-tok!. ❤Ez vicces Halloween Zombi Pin-Up Stílus szervező cipzár tökéletes használni arra, hogy bármely fél, vagy csak a város körül. ❤ANYAG : Zombi Pin-Up Szervező Cipzárral készült, puha poliészter anyag, valamint élénk nyomtatott smink táska. ❤Vízálló Halloween Téma Utazási Tengelykapcsoló MÉRETE : 23*17cm,a tökéletes méret, utazás, egynapos kirándulások, vagy tárolja a kozmetika, ékszerek, haj, kiegészítők, Tollak, ceruzák, vagy egyéb kiegészítők.Szintén nagy a pelenka táska.Mi szakosodott Zokni/Bögre készítés.A termékek ihlette hétköznapi tárgyak, mint például háziállatok, természet, tudomány, tételek, sőt még többet is.Jellemzők : 1. A pamut anyag lehetővé teszi, hogy a gép mosás nyújtás per láb kínál a tökéletes kör méretét. 2. Ezek a zoknik ajánlat a nagyon vicces üzenetet megnevettetni őket. 3. Ezek a büdös zoknit vagy egy egyedi, vicces ajándék azok számára, különleges alkalmakra.Ezúttal is hozni, amely kiemelkedik a tartós hatás elképzelni, hogy a reakciók a szeretteit.4. Tökéletes kényeztesse napok , születésnapok , párok , házavató , anyák napja , hostess , üdvözlő ajándék & valentin.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk