Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00
Fényszóró Vezérlőpult Dekoratív Minta Vinyl Matrica, Matrica 3D Cover Kompatibilis Mini Cooper F54 Clubman F55 Kinézethez F56 Ferdehátú (Anglia)

Fényszóró Vezérlőpult Dekoratív Minta Vinyl Matrica, Matrica 3D Cover Kompatibilis Mini Cooper F54 Clubman F55 Kinézethez

HUF 13351.50
 

A raktárban.
Jelen van

Kompatibilis Mini Cooper F54 Clubman 2014+ F55 Kinézethez 2014+ F56 Ferdehátú 2014+. 3 D epoxi bevonat, felület tartós.Könnyű Telepítés, egyszerűen meghámozzuk, majd alkalmazni.Célja a közvetlen telepítés, Korszerűsített nem-jelölés ragasztó, ragasztás helyzetben, több nem fér. 2.Divatos, szép, a különböző színek közül lehet választani, akkor egyértelműen fokozza a megjelenés, az egy finom, mégis meggyőző módon!Az ár gyönyörű a színe módosítható bármikor igényei szerint. 3.Még akkor is, ha nincs tapasztalatod, nem gond.Csak töröld le a kiálló helyzetben, tiszta, tépje le a kétoldalas ragasztó védőfóliát, tartani a pozícióját. 4.Ez a termék nem tartalmazza a telepítés része az autó, ez egy dekoratív fedelét.Részlet Felszerelés Információkat, valamint Több Modell kérjük, olvassa el a termék leírását, valamint képet.Kérjük, olvassa el, majd nézd meg a részletek oldalt alul, gondosan ellenőrizze a jármű modell.Kompatibilis Mini : Cooper F54 Clubman 2014+ F55 Kinézethez 2014+ F56 Ferdehátú 2014+1.Készült 3 D-s epoxi bevonat, felület tartós.Garantált, minőségi kivitelben, nem rozsdásodik, chip, vagy szünet normális körülmények között. 2.Csiszolt, sima, nem károsítja az eredeti.Hatékonyan védi az autót a karcolások, karcolások, árnyék, valamint csökkenti a tükörképe, erős fény, a meleg időjárás. 3.Nincs vágás, vagy fúrás szükséges, Gyere kétoldalas szalag a hátsó.Még akkor is, ha nincs tapasztalatod, nem gond.Csak töröld le a kiálló helyzetben, tiszta, tépje le a kétoldalas ragasztó védőfóliát, tartani a pozícióját.Telepítés : az 1.Kérjük, alaposan tisztítsa meg a felületet a kérelem megszabadulni minden dirt/törmelék/por. 2.Lassan húzza le a hátsó lap le a matrica, alkalmazni, hogy a célfelületet.Tovább lassan, hogy elkerüljék a levegő buborék. 3.Ha engedélyezett, a hő, hő fegyver/hajszárító a ragasztó terület, amely biztosítja, hogy a ragasztó nagyon ragadós.Fontos figyelmeztetés vásárlás előtt : https : 1.Nem Tartalmazza a Bázis. 2.Csak a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3mm. 3.Ha kell, más szokások, a lehetőség nem érhető el, kérem, hagyjon üzenetet a számunkra. 4.Erősítse meg az év modelljének a kocsit, ha alkalmas a elemet. 5.Erősítse meg az eredeti oldalon, fény, méretét, alakját. 7.Ha nem biztos benne, hogy az időjárás is alkalmas az autó, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk