Clip & Carry Kydex Többfunkciós Köpeny a LEATHERMAN SUPERTOOL 300 ~ Készült az USA-ban (Multi-eszköz nem tartalmazza) Több szerszámtartóval Tok (Gyémánt Lemez)

Clip & Carry Kydex Többfunkciós Köpeny a LEATHERMAN SUPERTOOL 300 ~ Készült az USA-ban (Multi-eszköz nem tartalmazza) Több

HUF 4047.30
 

A raktárban.
Jelen van

ÖNTÖTT A LEATHERMAN SUPERTOOL 300 - Minden kydex tokot úgy tervezték, hogy illeszkedjen csak egy konkrét többfunkciós modell biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedik, mint egy rendelésre készült, pár csizma.Minden nap CIPELNI KÉNYELEM - Akár egy lelkes túrázó, aki szereti a kemping, elsőként például egy rendőr, tűzoltó, EMS, vagy csak egy felkészülők, vagy ügyes kezű, a legjobb eszköz a munka mindig a rendelkezésre álló, valamint a kydex tokot által Clip & Carry lehetővé teszi, hogy tartsa a Leatherman Supertool 300 többfunkciós belül éri el minden alkalommal, hogy ez a tökéletes kiegészítő a kedvenc demokratikus állampolgárságra nevelés.A U. S. A. - Minden köpeny épített egy tartós kydex anyag, kézzel gyártott a U. S. A. a gondos figyelmet fordítani, hogy minden részletet, így biztos lehet benne, hogy a köpeny lesz olyan tökéletesen kidolgozott, mint a többfunkciós hordozza.EDC COMFORT - A mindennapi hordoz többfunkciós kell végezni kényelmesen, így a Clip & Carry kydex tokot egy 20 fokos szögben szabályozhatóság, amely lehetővé teszi, hogy készítsen a Leatherman Supertool 300 egy könnyen hozzáférhető szög a biztonsági öv, a könnyű megérteni.GARANTÁLT AZ ÉLET - Clip & Carry büszkén kínál élettartam garancia minden a kydex hüvelyt, majd pisztolytáska.Szín : Gyémánt Lemez.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk