Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00
Nyelv Kaparó, Ingyenes Nyelve Tiszta Eszközök, Száj Higiénia Nyelv Bevonat Tisztító Kefe y szájhigiénia Kefék, Orvosi Minőségű, Újrahasznosítható Rozsdamentes Acél, Megszünteti a Rossz Lehelet(kék)

Nyelv Kaparó, Ingyenes Nyelve Tiszta Eszközök, Száj Higiénia Nyelv Bevonat Tisztító Kefe y szájhigiénia Kefék, Orvosi Minőségű,

HUF 1024.65
 

A raktárban.
Jelen van

【Hasznos】A nyelv kaparó nyelv tisztább célja kettős oldalán ívelt alakú, sima felületű, amely alaposan tisztítsa meg a nyelvét, távolítsa el a szóbeli kosz, csökkenti a rossz lehelet, javítja a szóbeli , valamint, hogy a levegőt er.A fogorvos nyomatékosan javasolja, hogy egy nyelv tisztító kefe minden reggel, s este a levegőt er. 【Vastag, Tartós】Vastag, tartós, a design, a biztonsági szegély könnyen terjed ki a nyelvét, anélkül, hogy a kockázatot a lekvárt, majd karcolás.Ez tiszta a nyelv bevonat, en a levegőt, fenntartása, szóbeli. 【Prémium Minőségű】 High-end polírozott, hogy tökéletes simaság, Lágy tisztító fej védelme is ízlelőbimbókat, kockázat nélkül a nicket.Hozd 100% - os kényelmes a tapasztalat. 【Használata egyszerű, Tiszta】 Csak tartsd a nyelved tisztább egyik kezével, hogy megszerezzék a vissza a nyelved, hogy a front.Ismételje meg többször, Kész!Akkor tiszta az eszközök a víz, nagyon egyszerű.Nincs speciális folyadék kell. 【Korszerűsített Design】 Rugalmas, nem eltömődés széles karcolás design tisztítja a teljes hossza a nyelvét.Megfelelő szélesség tud segíteni minden embernek, hogy tiszta.Szolgáltatás : 1. Használja a nyelvét bevonat kefével könnyen tisztán része a nyelv, hogy nem lehet tisztítani a sörtéjű fogkefe. 2. A nyelv meg kell tisztítani, illetve rendszeres használata a nyelv bevonat ecset nem árt az ízét a nyelv. 3. Ez tiszta a nyelv bevonat, en a levegőt, fenntartása, szóbeli . 4. Vastag, tartós, a design, a biztonsági szegély könnyen terjed ki a nyelvét, anélkül, hogy a kockázatot a lekvárt, majd karcolás. 5. Rugalmas, nem eltömődés széles karcolás design tisztítja a teljes hossza a nyelvét.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Nyelv Kaparó Anyaga : Műanyag PP Hatékonyság : a Tiszta nyelv bevonat terület, fenntartása szóbeli Csomag Lista : 1 x Nyelv Lehúzó.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk