DABAOZA Kompatibilis Apple Nézni 38mm burkolata Lökhárító , Bling Nők, Lányok védőburkolat Elegáns Gyémánt Lökhárító Nehéz PC Ütésálló Strasszos Esetben az iWatch Series 3 2 1(BlackGold, 38mm)

DABAOZA Kompatibilis Apple Nézni 38mm burkolata Lökhárító , Bling Nők, Lányok védőburkolat Elegáns Gyémánt Lökhárító Nehéz

HUF 1078.65
 

A raktárban.
Jelen van

[Kompatibilis Modellek] : Kérjük, ellenőrizze az óráját modell gondosan megrendelés előtt.Ez a bling 38mm nézni az esetben tökéletesen kompatibilis az Apple Nézni 38mm Sorozat 3 / 2 / 1. [Nézni Védelem] : Ez a kompatibilis Apple Nézni 38mm esetben bling, amely védi az órát, a karcolásoktól pedig bump jól csiszolt, ellenállni napi rajta, majd szétszakad. (Bumper, keret csak, nem képernyővédő fólia). [Bright & Vonzó] : Prémium luxus gyémánt szilárdan berakott esetben keret az iwatch 38mm nézni arcába, hogy ez a bájos , a kristály strassz-nem jön le könnyen. [Kényelmes, Praktikus] : Könnyen telepíthető, illetve, hogy távolítsa el ezt 38mm iwatch lökhárító, pontos lyukak kivágások hozzáférést szabályozza, valamint az érzékelők, a cég pedig nem könnyű esik.Nem kell, hogy tegyen az ügy le, hogy díjat, könnyű hozzáférést biztosít az összes funkciót. [DABAOZA Szolgáltatás] : Ha bármilyen termék probléma, kérjük, lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA, habozás nélkül keresztül Dabaoza tárolni.Majd időben megoldja a problémát, hogy a legjobb szolgáltatást.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk