Fusion Válasszuk a Japán Mochi Gyümölcs Süteményem Japán Sivatagban, Édes Rizs Sütemény Gyümölcs Mochi Süteményem 240g/ 8.46 oz (Citrom)

Fusion Válasszuk a Japán Mochi Gyümölcs Süteményem Japán Sivatagban, Édes Rizs Sütemény Gyümölcs Mochi Süteményem 240g/ 8.46

HUF 1683.45
 

A raktárban.
Jelen van

????Egy FINOM TÖMB ÍZEK - A mochi snack gyere 6 elnéző, ízek, beleértve Eper, Citrom, Banán, Barna Cukor, Vörös Bab, Mézharmat, valamint a Mango. ????AUTENTIKUS JAPÁN ÖSSZETEVŐK - Ezek a mochi rizs, sütemények készülnek a legjobb alapanyagokból.Élvezze a kellemes, valamint autentikus Japán finomságokat a kényelmet a saját otthonában!. ????Tálaljuk FEL BÁRMIKOR - Az ízek választékát teszi a Japán mochi snack egy nagy élvezet az félnek, valamint más különleges alkalmakra.Akkor is kényeztesse magát egy csomag vagy két szabadidejében!. ????TISZTA, s mind a helyi, mind a nemzetközi kedvenc?Az egyik ez volt, élveztem, pedig nagyon szerette, számtalan évszázad?Ha ez jól hangzik fel a sikátorban, akkor mi van a dolog az ön számára!.Ezek a Mochi Süteményem Snack Fusion Válassza ki fogja kielégíteni a sóvárgást, autentikus Japán édesség!.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk