Huahua Asztali ornamentsTabletop Dekoráció Kerámia Zodiákus Tigris Szobor Feng Shui Dekoráció Állat Szobor Gyűjthető Figurák Ajándék Asztali Dísz (Színe : Fehér)

Huahua Asztali ornamentsTabletop Dekoráció Kerámia Zodiákus Tigris Szobor Feng Shui Dekoráció Állat Szobor Gyűjthető Figurák

HUF 36346.05
 

A raktárban.
Jelen van

Tökéletes ajándék A tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.adhat ez, mint egy ajándék, hogy a család, barát vagy munkatárs a Gyerekek Nap, Születésnap, Esküvő, szilveszter, Hálaadás, Karácsony, Valentin Nap.A tigris egy nagyon fontos része a hagyományos Kínai kultúra.A tigris, erős test, heves természet.Ez egy olyan szimbólum, a bátorság pedig hatalom.A tigrisek tökéletesen ábrázolta, s az istenek élethű, élénken mutatja, hogy a hatalmas, ferociousness a tigrisek.A perspektíva a feng shui, a tigris heves, de a hatalmas erő s bátorság nem is egy erős gárda.Kerámia anyag, díszített arany nyomon kivitelezés, finoman ábrázolt, s ügyesen leírni a tigris sűrű izom formában, elegáns vonalak.A széles körű alkalmazás : https : Tökéletes decrations, Szerencsés zodiákus ajándékok, Áldás, ajándék, gyűjtemény, a gyerekek játék, ünnepi dekoráció, újévi ajándék, stb.Termék Neve : Porcelán Zodiákus Tigris Decoration Material : Ceramic Product mérete : 25*10*34cm Applicable alkalommal : haza, officeprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a tigris szobrot.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Esedékes, hogy néhány hibát a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk