YFJLOVE YUFENGJIAO Hordozható Torta Vécében Képzés Műanyag Pillér Wc-Képzési Feladatok Bili Pad, Tray Képzés Piszoár Edző Pisilni Pad (Szín: Piros, Méret: Nagy)

YFJLOVE YUFENGJIAO Hordozható Torta Vécében Képzés Műanyag Pillér Wc-Képzési Feladatok Bili Pad, Tray Képzés Piszoár Edző

HUF 11421.00
 

A raktárban.
Jelen van

* Vécében PET-méret : 50 x 36 cm; Súly : 1.1 kg. * Zöld gyep méret : 37 x 25 cm; súly : 80 g. * A tökéletes megoldás a kiskutya képzés, nincs többé vizes újságok vagy drága képzés párna. * Vécében PET-méret : 50 x 36 cm; Súly : 1.1 kg. * Zöld gyep méret : 37 x 25 cm; súly : 80 g.Jellemzők : * A tökéletes megoldás a kiskutya képzés, nincs többé vizes újságok vagy drága képzés párna.Megjegyzés : 1. Mivel ez a termék készül a magas hőmérséklet főtt gumi, egy kis nyoma jellemzően normál, nem befolyásolja a megjelenés használni. 2. Ha egy ügyfél aggódik, hogy ezek a részletek, kérem, rendelje meg alaposan. (Kérjük, nézze meg a fotókat alaposan) Kedves ügyfelek, kérjük, vegye figyelembe : 1. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a kapcsolódó paraméterek méret, szín, valamint a termék. 2. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy bizonyos hibákat, köszönöm. 3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző termékeket, a színek kissé eltérhetnek, kérlek, értsd meg. ➤ Általában a logisztikai általában szállított 1-3 napon belül, illetve a várható érkezési idő belül 10-20 nap. ➤ Ha még mindig nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig a folyamat, amint lehetséges. ➤ Ha más van szüksége, vagy kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk ➤ Itt kívánok boldog családi élet.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk