Panda Palm Műanyag Placemats,Csúszásmentes Mosható Placemats Étkező Asztal Töröld le Táblázat Szőnyeg Szett (6db, Hó, Arany)

Panda Palm Műanyag Placemats,Csúszásmentes Mosható Placemats Étkező Asztal Töröld le Táblázat Szőnyeg Szett (6db, Hó, Arany)

HUF 1888.65
 

A raktárban.
Jelen van

♥Anyag : a kiváló minőségű Környezetbarát PVC anyagok ,valamint a hatékony hő ellenállás körülbelül 200°F. ♥Méret : Minden alátét mérete körülbelül 18x12 cm.Minden placemats vágott kézzel.Talán megközelítőleg 0,4 hüvelyk hiba. ♥Előny : Mosható,Tartós,Nem fakul,Könnyen tisztítható,hőálló,csúszásmentes,Törölje tisztára,majd nagyon gyorsan szárad. ♥Dekoráció : Elegáns placemats lenne jó dekoráció, meg az élet minőségét, a haza,ebédlő, konyha,hotel and business office. ♥Baráti Emlékeztető : Szövött szőnyeg, így Folyadék szivároghat át könnyedén!Bár,ez csak szivárgott át könnyedén, ha foglalkozom vele időben.A különböző felhasználási forgatókönyveket, az anti-slip hatása is eltérő lehet. ❤Mik a jellemzői az alátét?❶Simple, elegáns placemats sokkal könnyebb, hogy megfeleljen a család decoraction.❷Vinyl placemats könnyen tisztítható.Ez nálad több magas színvonalú szolgáltatás,mint például mosható,hőálló, valamint anti-skid.A PVC placemats a legjobb választás, hogy megvédjen táblázat.❸A darab jó alátét, hogy jól érezd magad, ha eszel, javítja a gasztronómiai élményt, de a vendégek egy jobb benyomást. ❹High minőségű PVC anyag,akkor vágható ki, hogy bármilyen alakzatot.Placemats vannak fektetve, ahelyett, hengerelt fel, így nem deformálódik könnyen ❤Hogyan kell vigyázni az alátét után használni?❶This típusú alátét könnyű cserélni, valamint gondoskodni.❷Cleaned tiszta vízzel, majd szárított az árnyékban.Nem kell, hogy mossa meg többször a gombot.❸Take érdekel, hogy megakadályozza a szószt, mint ketchupot marad az alátét sokáig.❹It könnyen tisztítható, törölje le egy nedves ruhával, vagy öblítsük le egy kis mennyiségű mosószer, hogy úgy nézzen ki, mint új❤Hol lehet az alátét lehet használni?A placemats is illeszkedik a különböző stílusok bútor alá a poharak, evőeszközök, vázák, hamutartók, mint egy dísz, étkező asztalok, asztalkák.Széles körben használt lakások, szállodák, üzlet, iroda, konferencia asztal, konyha asztal.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk