YUYTE Profi Tetováló Festék, 30 Ml/Üveg Tetoválás a Festék Pigment, a Tattoo & Body Paint, Alkalmas a Halloween/Holiday Party/Születésnap(04)

YUYTE Profi Tetováló Festék, 30 Ml/Üveg Tetoválás a Festék Pigment, a Tattoo & Body Paint, Alkalmas a Halloween/Holiday Party/Születésnap(04)

HUF 5643.00
 

A raktárban.
Jelen van

Multifunkciós : Alkalmas ideiglenes tetoválás, test festés, DIY, smink modell, színpadi smink, ünnepi rendezvények, stb.Gyors Száradás : Könnyű használni, akkor használja az ecsetet, vagy airbrush, hogy gyorsan szárad, így nincs színkülönbség előtt, majd a használat után.Egységes színezés : Folyékony pigmentek, egységes színezés, színekben gazdag, összetett, színes minták is könnyen nyert.Könnyen tisztítható : Csak bozót alkohollal vagy szappanos vízzel, stb. lehet tisztítani, ami nagyon kényelmes.Biztonságos Összetevők : Lehet, hogy a közvetlen kapcsolatot a bőr, a bőr felszíni csak, nem baj, hogy a bőr.Használat : Utasításokat : Rázza fel a festéket használat előtt jól fel, majd egy ecsettel vagy airbrush festés az emberi test vagy az arc.Ez is használható együtt egy sablon, hogy hozzon létre egy festett minta.Tisztító módszer : Ha a tisztítással, akkor törölje alkohollal pamut vagy bozót, szappanos vízzel tisztítsa meg.Specifikáció : Elem Típus : Tetováló Festék Nettó tartalom : 30ml / üveg Érvényességi ideje : 3 év Élettartam : Kérjük, használat számított 1 év megnyitása után.Alkalmazandó tömeg : Általános nyilvános Használatra forgatókönyv : test festés előadások, festmény osztály, kifutó mutatják, születésnapi partik, Karácsonyi festmény, DIY, smink modell, ideiglenes tetoválás nyomtatás, stb.A csomag lista : 1 x tetováló festék Megjegyzés : 1. A pigment van kiépítése, ami normális, csak használja egy keverő vagy rázza fel használat előtt; 2. Ez a termék a külső használatra szánt; 3. A gyermekek hat éven aluli kell fűzni, hogy a szüleik; 4. Kerülje a nyelési; 5. Lehetnek hibák a szín jelenik meg a weboldalon, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket; 6. Ha a bőr valamilyen allergia vagy más kellemetlen tüneteket, ne használja tovább, hanem azonnal forduljon orvoshoz után mossuk le a festéket.

Termékparaméterek

Item Type:
Tattoo Ink
Net content:
30ml / bottle
Validity period:
3 years
Lifespan:
Please use within 1 year after opening.
Applicable crowd:
General public
Use scenario:
body painting performances, painting class, catwalk show, birthday parties, Christmas painting, DIY, makeup modeling, temporary tattoo printing, etc.
Package list:
1 x tattoo ink :
Note:
1. The pigment has build-up, which is normal, just use a stirrer or shake it before use; :
2. This product is intended for external use only; :
3. Children under the age of six should be accompanied by their parents; :
4. Avoid swallowing; :
5. There may be some errors in the color displayed on the webpage, please refer to the actual product; :
6. If you have skin allergies and other uncomfortable symptoms, stop using it immediately and consult a doctor after washing the paint. :

A kategóriába tartozó áruk