Vásárlás egyetlen kattintással 0 0.00
Tároló Táska Többfunkciós Javító Eszköz Táska Vászon Szövet Villanyszerelő Tároló Zseb Az Esetben Táska (Szín : Sárga+Fekete)

Tároló Táska Többfunkciós Javító Eszköz Táska Vászon Szövet Villanyszerelő Tároló Zseb Az Esetben Táska (Szín : Sárga+Fekete)

HUF 5144.85
 

A raktárban.
Jelen van

-Hordozható, fogantyúval, könnyen hordozható. -Tökéletes méret a carry eszközök, mint a fúró, a hatások, töltők, valamint akkumulátorok, csavarhúzók, kulcsok, stb. -3 nettó Külső zseb tárolja kis eszközök. -Nagy fő rekesz a vontatás kompakt hálózati eszközök vagy egyéb kéziszerszám. -Erős cipzár burkolat, amely segít, hogy ellenőrizze, hogy az eszközök nem véletlenül kiesik a szállítás során.Műszaki adatok : Szín : Sárga + Fekete, Kék + Gray Note : Kérem, kérem, hagyjon minket egy PAYPAL MEGJEGYZÉS meghatározása a kedvenc SZÍNE, egyébként küldjük el a Véletlen.Anyag : Vászon + Nylon Max.terhelhetőség : Kb 5 KGSize : Kb. 31x18x22cm/ 12.20x7.09x8.66"Tulajdonságok : Hordozható, fogantyúval, könnyen hordozható-Tökéletes méret a carry eszközök, mint a fúró, a hatások, töltők, valamint akkumulátorok, csavarhúzók, kulcsok, stb.-3 nettó Külső zseb tárolja kis eszközök.-Nagy fő rekesz a vontatás kompakt hálózati eszközök vagy egyéb kéziszerszám.-Erős cipzár burkolat, amely segít, hogy ellenőrizze, hogy az eszközök nem véletlenül kiesik a szállítás során.A csomag Tartalmazza : 1 x Szerszám Táska.

Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk